DuList IN

SVI U DODA Humanitarna zabava za djecu u sirotištu Mali dom

U Beach Baru Dodo u subotu 1. rujna u 20 sati održat će se humanitarna zabava ‘Veliko srce za Mali Dom’, gdje će sav prihod od prodaje pića biti namijenjen za pomoć djeci u sirotištu Mali dom i doprinosu rada fra Mire Babića, a za odličnu atmosferu bit će zadužen DJ Vagabundo.

Fra Miro Babić vodi sirotište ‘Mali dom’. Tamo su smještena napuštena, bolesna djeca koja su često ostavljena da umru u teškim afričkim uvjetima, a ulaskom u Mali dom postaju dijelom jedne velike obitelji, obitelji kojoj je dugo ime – Ljubav.

– Kad uspijete zajedno nešto postići i ostvariti, onda je vrijeme za radost, suze radosnice i za ples – rekao je fra Miro Babić.

Prilikom zabave, moći će se kupiti ‘Šarene narukvice prijateljstva’ koja ručno plete lokalno stanovništvo iz misije. Donacija od narukvice će se pretvoriti u hranu, lijekove, pomagala za bolesnu djecu, cipelice, školske zadaće, novu školu i sve što je potrebno da imaju život barem približan našem.

 

Pročitajte još

KLJUČ USPJEHA JE U ZAJEDNIŠTVU Zaposlenici Maestrala odmjerili snage na nogometnom terenu

Dulist.hr

KUHA SE I VIDEO URADAK Vedran Ljubenko objavio novi singl ‘100lica’

Dulist

ZAGARANTIRANA ZABAVA Večeras nogometni turnir zaposlenika Maestrala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija