Natrag
26.5.2018 23:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Svi su ludi za HNS-om

28.5.2012 @ 20:53 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Županijska organizacija HNS-a u zadnje dvije i pol godine bilježi porast broja članova.

Isti je od rujna 2009. godine porastao za čak 50 posto. Županijska organizacija HNS-a tako danas broji preko 500 članova, a sadašnji popis članova revidiran je i bez fiktivnih članova. Sve to izneseno je u priopćenju za medije povodom prošlotjedne izvještajno-tematske sjednice Županijske skupštine HNS. Počele su i pripreme za lokalne izbore pa je županijsko vodstvo stranke zacrtalo programske ciljeve.

Tako je donesena odluka kojom će se središnjici stranke preporučiti osobe koje Županijska organizacija podupire u kandidaturi za općinske, gradske i županijske dužnosničke funkcije.
 
Na Sjednici predsjedništva također su razmotrene mogućnosti koaliranja u svim općinama u kojima HNS ima podružnice, ističe se u priopćenju, a daljnje odluke o eventualnim zajedničkim izlascima na izbore donosit će dogovorno središnja tijela stranke i predsjednici podružnica.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana