Natrag
25.3.2019 06:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Svi na Torta party

8.12.2011 @ 16:34 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Sladokusci će ovu subotu svakako doći na svoje jer se pred Sponzom održava četvrti humanitarni Torta party u organizaciji dubrovačke TZ.

Putem prigodne prodaje, uz pomoć učenika Turističke i ugostiteljske škole, prikupljeni novac uplatit će se za humanitarnu svrhu. Za cijenu od 10 kuna dobit će se dva bona, jedan za "Torta party", a drugi će se moći iskoristiti za topli napitak u Cele. Ove godine prihod će biti namijenjen udruzi "Zajedno do zdravlja" za projekt "Asistent u vrtiću" koji se uvodi u siječnju 2012.

"Torta party" koji se održava u subotu, 10. prosinca u 11 sati pratit će i animacijski program za djecu "Klaun show", a očekuje se i dolazak Djeda Božićnjaka koji će dijeliti slatkiše.

Kako navode iz dubrovačke TZ na poziv upućen ugostiteljima, hotelijerima, slastičarima i medijskim kućama da se pridruže u akciji i doniraju torte i kolače, ove se godine odazvalo njih dvadeset i troje – Grad Dubrovnik, Restorani Mimoza, Proto, Dubrovački kantun i Mea Culpa, Hoteli Babin kuk, Hilton Imperial, Pucić Palace, Importanne Resort, Dubrovnik Palace i Excelsior, Slastičarna Ane, Dolce Vita, Gabi i Pupica, a od medijskih kuća sudjelovat će duList, Dubrovnik Portal, Glas grada, Radio Laus, Soundset Ragusa, Dubrovački vjesnik, Dubrovnik.net i Radio Dubrovnik.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana