DuList IN

Svi na klizanje u Vrtove sunca!

Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca danas u 17.30 sati otvaraju jedinstveno klizalište s pogledom na more za goste hotela, ali i sve građane. Istodobno svečano će biti otvoren i božićni sajam čime će hotel najaviti bogati zimski program.

Cilj je ove hotelske grupacije dodatnim sadržajima gostima i Dubrovčanima pružiti nezaboravne blagdane.

– Svake godine pokušavamo iznenaditi naše posjetitelje i građane, novom, zanimljivom ponudom. Klizalište i božićni sajam savršeno se uklapaju u predstojeće zimske mjesece i blagdansko raspoloženje. Zabava na ledu i kuhano vino zasigurno će zagrijati srca naših gostiju i građana – rekao je Zdenko Leko, izvršni direktor Dubrovačkih Vrtova Sunca.

Klizalište veličine 15 za 20 metara bit će natkriveno te će imati pogled na more i predivno okruženje, a vrhunsko osvjetljenje i ozvučenje doprinijet će pozitivnoj atmosferi te sjajnoj zabavi na ledu. Klizalište će biti otvoreno od 8. prosinca 2012. do 17. veljače 2013.

Svečano otvorenje klizališta biti će obogaćeno i nezaboravnim klizačkim performansom te glazbenim nastupom fantastičnih Soulfingersa. Za nastavak dobrog raspoloženja pobrinut će se i DJ kao i iznenađenje koje hotel priprema za sve posjetitelje.

Pročitajte još

VIDEO/MODNI SPEKTAKL U GALERIJI Ovo su finalistice ‘Lica godine’

Dulist

BIRAJU SAMO OČARAVAJUĆE LOKACIJE Cercle produkcija stiže u Dubrovnik

Dulist

HARRY POTTER U SPORTSKOJ DVORANI Velika produkcija plesnog studija 3V

Dulist