DuList IN

Sveti Vlaho i Nora Fora u srcu

Sveti Vlaho i Nora Fora u srcu

Festa sv. Vlaha u New Yorku protekla je svečano i veselo – uz večeru i koktele s početkom u 18 sati, u restoranu Ponticello goste je zabavljala i gošća Tatjana Cameron Tajči.

Festanjuli gospar Goran Komarica i gospar Miro Klečina u ime novoizabrane uprave pozdravili su prigodnim riječima sve prisutne uzvanike. Ujedno je odana i pocast nedavno preminulim clanovima kluba Ralphie Boccanfuso, Ivu Peraici i Saroj Šimunović.

Kao specijalna gošća nastupila je popularna pjevačica Tajči, koja u New Yorku trenutno snima svoj najnoviji album.

Za ples su se pobrinuo band Srdjana Gjivoje, a Michelle i Alberto Stražičić balali su Linđa. Festa je bila više nego uspješna i ostalo se do sitnih jutarnjih sati, poručili su iz kluba Dubrovnik.

A da Festa protekne u još plemenitijem duhu, naši Dubrovčani u New Yorku prisjetili su se i najpoznatije hrvatske lavice – male Nore Fore, koja je i njima tu večer bila u srcu.

U upravi kluba po prvi put se nalaze čak tri žene,napominju iz kluba. One su Noris Boccanfuso, dr. Nena Golubović  i Vesna Gjivoje.  U upravi su takodjer Luko Šimleša, Pavo Mrnarević, Srdjan Gjivoje, počasni predsjednik Davor Gjivoje i nanovo izabrani predsjednik kluba Šime Šimunović.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović