Grad

Sveti Nikola s vrećom poklona stigao u Dom Maslina, mališani mu zahvalili priredbom

Sveti Nikola s vrećom poklona stigao u Dom Maslina, mališani mu zahvalili priredbom

Poznat po tome da dariva samo dobru djecu, Sveti Nikola ni ove godine nije zaobišao mališane Dječjeg doma Maslina. ‘Ovdje šiba nema’ poručio je djeci sv. Nikola, koji ih je u srijedu popodne posjetio s vrećom punom poklona. Maleni su zauzvrat njemu, ali i brojnim gostima, prijateljima Doma, priredili priredbu pa i iznenađenje koje će dugo pamtiti. Program je počeo plesnom točkom plesno-rekreacijskog studija Zumba kids pod vodstvom Paole Šutić, a potom su svi okupljeni pogledali predstavu iznenađenja ‘Djeca za djecu’, koja je nastala uz stručno vodstvo Hane Čerimagić Sarić. Na kraju, prije dolaska omiljenog djedice dramska skupina izvela je program ‘Pišem ti pismo’, kojega je s djecom i odgojiteljicama osmislila medicinska sestra Daria Burić.
Ravnateljica Iliana Stojanović zahvalila se svima koji su došli, ‘predivnim ljudima koji su i ove godine došli u velikom broju’. Pozdravila je sve prisutne među kojima su bili i zamjenica župana Žaklina Marević, gradska pročelnica Zrinka Raguž, ravnateljica centra za socijalnu skrb Ružica Misir, Jugaši s trenerom Vjekom Kobešćakom i brojni drugi.
Spomenula se ravnateljica i Olge Stoss, predsjednice humanitarne udruge ‘Kroatienhilfe’ iz Bad Homburga, koja ih već 12 godina potpomaže, a zahvaljujući tim donacijama, rekla je ravnateljica, Dom se uvelike obnovio.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist