Natrag
24.6.2018 08:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

SVEČANO OTVORENJE Trgovina dizajnerskog namještaja KARE napokon u Dubrovniku!

19.10.2017 @ 21:31 Dulist duLIst Promo
50;50

Podijelite:

Nekonvencionalan i vrhunski namještaj njemačkog proizvođača KARE dostupan je od sada i u Dubrovniku, u MEBLO TRADE trgovini u Mlinima. Trgovina koja je svečano otvorena u četvrtak navečer, proteže se na 1000 kvadratnih metara, a u njoj posjetitelji imaju priliku razgledati i kupiti dizajnerski namještaj, rasvjetu i modni dodaci.

Prodajni prostor smješten u Mlinima, Gornja Čibača 8, na površini većoj od 1000 kvadratnih metara kupcima nudi namještaj i dodatke za dom. Meblo tvrtka zaslužna je za dovođenje trgovine KARE u Dubrovnik, a sama se trgovina nalazi u istom prostoru, pored Meblo trgovine. okupljenim uglednim gostima iz dubrovačkog biznisa i javnog života KARE-ovu ponudu u Gradu predstavio je gospodin Peter Schonhöfen, jedan od dvojice osnivača kompanije KARE Design GmbH.

– Raduje me što smo konačno u Dubrovniku, jer nam je to već dugo želja, kako Dubrovčani više po dizajnerski namještaj više ne bi morali ići u Zagreb i Italiju. Dubrovčanima i njihovim gostima nudimo izvanredne proizvode koji bude osjećaje i iznenađuju. KARE je već 35 godina lider u opremanju domova i poslovnih prostora, koji svojim kupcima nudi odličan, uvijek neuobičajen i nekonvencionalan namještaj, dizajniran za individualce. Kad smo moj poslovni partner Jurgen Reiter i ja kao studenti pokretali tvrtku 1981. godine, željeli smo izvanredan i zabavan dizajnerski namještaj ponuditi po prihvatljivim cijenama – izjavio je g. Schonhöfen prilikom otvorenja.

Dvojica ljubitelja dizajna, Jürgen Reiter i Peter Schönhofen osnovali su KARE još kao studenti kada su uređivali stan kojeg su dijelili. Njihova strast za stilskim namještajem bila je puno veća od njihovog budžeta, no osnivači KARE-a imali su spremno rješenje za ovaj problem. Vrhunski dizajn bio je rezerviran za elitu i jako skup, stoga su oni izmislili svoj vlastiti. Njihov moto: namještaj zaslužuje odličan dizajn po atraktivnoj cijeni i s malo neuobičajenosti – naposljetku, namještaj treba biti zabavan.

Jürgen Reiter zadužen je za razvoj dizajna i inspirativne ideje nastale pod KARE brendom. Putuje svijetom 200 dana u godini kako bi pronašao proizvode koje su stvorili talentirani dizajneri u svojim radionicama, osiguravajući da se police KARE trgovina redovito pune novim životom.

Peter Schönhofen zadužen je za širenje tvrtke na međunarodnom nivou i zadužen za globalni marketing. Nadgleda KARE diljem svijeta kako bi sve bilo na svom mjestu i kako bi se osiguralo zadovoljstvo KARE klijentima: od inspirirajuće ideje uređenja do savršene usluge.

Brojni uzvanici iz dubrovačkog javnog života su uživali u nastupima: udaraljkaškog ansambla ‘DBK’ plesne skupine ‘Trio Dimache’, atraktivnim koktelima i modnoj reviji dubrovačke dizajnerice Marine Glavinić ‘Prinčipesa by MG design’ koji su u potpunosti odgovorili izazovu ‘Urbane džungle’ kao tematskoj odrednici ovog događaja.

Na kraju druženja su najsretniji uzvanici na izvlačenju tombole osvojili KARE nagrade.

Više možete pogledati na službenoj stranici.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana