Aktualno

SVEČANA SJEDNICA OPĆINE RAVNO Gradonačelnik: ‘Dobri dani su pred nama’

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković prisustvovao je u petak svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Ravno koja je upriličena povodom Dana općine i blagdana Male Gospe, zaštitnice tamošnje župe i općine.

Tijekom svog pozdravnog obraćanja gradonačelnik je čestitao Dan općine i blagdan Male Gospe načelniku Andriji Šimunoviću, svim njegovim suradnicima, vijećnicima i žiteljima općine smještene na krajnjem jugoistoku Bosne i Hercegovine, koja se značajnim dijelom proteže i duž dubrovačkog zaleđa, kako javljaju iz Grada Dubrovnika.

– Osim što nas veže granica veže nas i hrvatsko jedinstvo – poručio je gradonačelnik Franković kazavši kako su brojni projekti koje je Grad Dubrovnik financijski pomogao u posljednjih godinu dana, poput dječjeg igrališta na Ivanici ili pomoći pri opremanju doma umirovljenika, jasan pokazatelj unapređenja suradnje i intenziviranja međusobnih odnosa između Grada i Općine, ali su i tek početak.

– Grad Dubrovnik je zainteresiran za stvaranje komunalnih preduvjeta, kvalitetne vodoopskrbe i kanalizacije, za stanovnike Ivanice koji u značajnom dijelu rade u Dubrovniku. Preduvjeti su to za daljnje naseljavanje ovog područja, ali i za zaštitu izvorišta Omble – rekao je.

Poručio je i kako je potrebno osigurati brz prelazak državne granice za lokalno stanovništvo.

– Za to je potrebna suradnja ne samo nas na lokalnim razinama, nego i aktivna suradnja naših vlada – ocijenio je uz poruku: ‘Vjerujem da su dobri dani pred nama’.

Pročitajte još

SPASITE NEČIJI ŽIVOT! Odazovite se akciji Crvenog križa

Dulist

ISPLATI SE BITI POŠTEN! Neočekivana nagrada djelatniku Čistoće Mateu Mimici

Dulist

Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija