Natrag
23.3.2019 17:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

SVEČANA SJEDNICA OPĆINE RAVNO Gradonačelnik: ‘Dobri dani su pred nama’

8.9.2018 @ 14:18 Dulist Aktualno
4;4

Podijelite:

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković prisustvovao je u petak svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Ravno koja je upriličena povodom Dana općine i blagdana Male Gospe, zaštitnice tamošnje župe i općine.

Tijekom svog pozdravnog obraćanja gradonačelnik je čestitao Dan općine i blagdan Male Gospe načelniku Andriji Šimunoviću, svim njegovim suradnicima, vijećnicima i žiteljima općine smještene na krajnjem jugoistoku Bosne i Hercegovine, koja se značajnim dijelom proteže i duž dubrovačkog zaleđa, kako javljaju iz Grada Dubrovnika.

– Osim što nas veže granica veže nas i hrvatsko jedinstvo – poručio je gradonačelnik Franković kazavši kako su brojni projekti koje je Grad Dubrovnik financijski pomogao u posljednjih godinu dana, poput dječjeg igrališta na Ivanici ili pomoći pri opremanju doma umirovljenika, jasan pokazatelj unapređenja suradnje i intenziviranja međusobnih odnosa između Grada i Općine, ali su i tek početak.

– Grad Dubrovnik je zainteresiran za stvaranje komunalnih preduvjeta, kvalitetne vodoopskrbe i kanalizacije, za stanovnike Ivanice koji u značajnom dijelu rade u Dubrovniku. Preduvjeti su to za daljnje naseljavanje ovog područja, ali i za zaštitu izvorišta Omble – rekao je.

Poručio je i kako je potrebno osigurati brz prelazak državne granice za lokalno stanovništvo.

– Za to je potrebna suradnja ne samo nas na lokalnim razinama, nego i aktivna suradnja naših vlada – ocijenio je uz poruku: ‘Vjerujem da su dobri dani pred nama’.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana