Aktualno

SVEČANA DODJELA Uručena priznanja zaposlenicima i Rektorove nagrade studentima s najboljim radom

Na tradicionalnom skupu zaposlenika Sveučilišta u Dubrovniku održanom 21. prosinca 2018. rektor prof. dr. sc. Nikša Burum dodijelio je priznanja za izvrsnost zaposlenicima za rezultate pokazane u radu tijekom akademske 2017./2018. godine.

Za izvrsnost u nastavnom radu sa studentima priznanje su dobili: dr. sc. Iris Lončar, docentica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, dr. sc. Tatjana Dobroslavić, docentica na Odjelu za akvakulturu, dr. sc. Krunoslav Žubrinić, docent na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo i Joško Bogdanović, mag. art., asistent na Odjelu za umjetnost i restauraciju.

Za izvrsnost u znanstveno-istraživačkom radu priznanja su dobili:
– za autorstvo znanstvenih radova objavljenih u WoS časopisima: doc. dr. sc. Žarko Koboević za područje tehničkih znanosti, doc. dr. sc. Marijana Pećarević za područje biotehničkih znanosti, izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić za područje društvenih znanosti, prof. dr. sc. Branko Glamuzina za područje prirodnih znanosti,
– za osvojene nagrade za znanstveno-istraživački rad: Stjepan Srhoj, mag. oec., asistent na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju,
– za voditeljstvo znanstveno-istraživačkih projekata: dr. sc. Ivana Palunko, docentica na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo.

Za uspješnu suradnju s institucijama i gospodarstvom nagrađena je doc. dr. sc. Mara Marić, predstojnica Zavoda za mediteranske kulture.
Za izvrsnost u administrativnim poslovima priznanje je dobila Olga Šundrica, ing, tajnica Rektora.

Ovom su prigodom dodijeljene i Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena, stručna i umjetnička ostvarenja u akademskoj 2017./2018. godini. Antonia Merčep dobitnica je Rektorove nagrade za najbolje studentsko znanstveno ostvarenje na Odjelu za akvakulturu, dok je Bruna Papić dobitnica Rektorove nagrade za najbolje studentsko stručno ostvarenje na Odjelu za komunikologiju.

 

Pročitajte još

BIJELA KUĆA DALA ‘ZELENO SVJETLO’ Krajem listopada istječe zabrana plovidbe cruiserima

Dulist

UGOSTITELJI ZATVORILI LOKALE ‘3 DO 12’ ‘Želimo sačuvati radna mjesta, prihodi su nam na 20 posto’

Dulist

NOVI UREĐAJ RADIOLOGIJE Digitalnim rendgenom smanjit će se liste čekanja i poboljšati dijagnostika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija