Kultura

„Sve se svodi na izvješća PR-ovaca“

Novinari, posebno oni koji se bave kulturom, trebali analitički pisati o kulturnim događajima, a ne da se sve svodi na izvješća PR-ovaca tamo gdje PR-a u institucijama ima – započela je svoje izvješće na današnjem kolegiju ravnatelja ustanova u kulturi ravnateljica Doma Marina Držića Vesna Delić-Gozze.

– Mi imamo petero zaposlenih i nama informacija ne može ni prodrijeti ni u javnost, pa onda ni do posjetitelja, ako novinari zaduženi za kulturu to ne prate – rekla je Delić-Gozze, prije svega misleći na izložbu iz muzeja Gua Morua, otvorenu krajem kolovoza, a za koju mediji nisu dobili obavijest.

Delić-Gozze najavila je još jedan događaj za koji mediji nisu dobili obavijest, performans mlade stilistice i kreatorice iz Beograda Aleksandre Ranković uz klavirsku pratnju Aljoše Lečića ispred Doma Marina Držića u 22.30 sati.

Pročitajte još

Ljubitelji jazza, Igre za vas donose pravu poslasticu

Dulist

MOGUĆNOSTI SURADNJE Sastanak Igara, Grada Dubrovnika i francuskog Ministarstva kulture

Dulist

IGRA I VEČERAS Maestralna predstava ‘Tko pjeva zlo ne misli’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija