Natrag
18.2.2019 15:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

„Sve se svodi na izvješća PR-ovaca“

3.9.2012 @ 17:05 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Novinari, posebno oni koji se bave kulturom, trebali analitički pisati o kulturnim događajima, a ne da se sve svodi na izvješća PR-ovaca tamo gdje PR-a u institucijama ima – započela je svoje izvješće na današnjem kolegiju ravnatelja ustanova u kulturi ravnateljica Doma Marina Držića Vesna Delić-Gozze.

– Mi imamo petero zaposlenih i nama informacija ne može ni prodrijeti ni u javnost, pa onda ni do posjetitelja, ako novinari zaduženi za kulturu to ne prate – rekla je Delić-Gozze, prije svega misleći na izložbu iz muzeja Gua Morua, otvorenu krajem kolovoza, a za koju mediji nisu dobili obavijest.

Delić-Gozze najavila je još jedan događaj za koji mediji nisu dobili obavijest, performans mlade stilistice i kreatorice iz Beograda Aleksandre Ranković uz klavirsku pratnju Aljoše Lečića ispred Doma Marina Držića u 22.30 sati.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana