Natrag
27.5.2018 21:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sve raskopano, a radnika nigdje!

5.7.2012 @ 10:20 Ana Prohaska Aktualno
7;7

Podijelite:

Već puna tri dana ništa se ne radi na rekonstrukciji kanalizacije i vodovoda u Sustjepanu, u Rijeci dubrovačkoj. Raskopano je oko 100 metara kolnika, sve je u prašini, zbog čega su naši sugrađani ogorčeni, te se pitaju zbog čega su radovi stali.

 Predsjednik Uprave Vodovoda Branko Negodić rekao nam je kako nema informacija da su radovi stali, s obzirom da je osoba iz Vodovoda zadužena za tempo izvođenja radova u Zagrebu, no kako se sasvim sigurno radovi nastavljaju određenim tempom i dinamikom:

-Jučer smo imali stručni kolegij, problem je dubina od 4 metra pa se radovi izvode u vodi i moru. Predviđeni rok završetka je sredina srpnja, no mislim  da bi molgi biti gotovi i ranije- naglasio je.

Podsjetimo, još prije 5 dana, po ovom pitanju apelirali su i Eko-omblići koji su istaknuli kako ih građani zovu preko Zelenog telefona Eko Fona 020/453-850 i žale se kako već  danima tamo nema nikoga.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana