DuList PROMO

SVE NA JEDNOM MJESTU Popelite knjige i opremite školarca u Libertini

SVE NA JEDNOM MJESTU Popelite knjige i opremite školarca u Libertini

Tek nekoliko dana ostalo je do škole pa je i vrijeme krenuti u nabavu školske opreme. Najbolje za ‘freški’ start te sve na jednom mjestu ima papirnica Libertina na adresi Iva Voj­novića 14A.

Pored bogate ponude škol­ske opreme i pribora poput nezaobila­znih torbi i ruksaka, pernica, bilježnica i drugih potrepština, Libertina nudi i još jednu posebnu uslugu.

Pored bogate ponude školske opreme i pribora poput nezaobilaznih torbi i ruksaka, pernica, bilježnica i drugih potrepština koje mogu olakšati početak školske godine, Libertina nudi i još jednu posebnu uslugu – izrada popela po mjeri

Pomoću stroja za popele može se brzo pope­liti bilo koji format knjiga i bilježnica. Drugim riječima, imamo dvije dobre vijesti:

1. Možete zaboraviti na traženje odgovarajućih dimenzija popela – Libertina popeljuje sve
2. Ove školske godine neće biti ispa­ranih i zagubljenih popela – folija je čvrsta i trajno ih štiti

U šarolikom izboru školskog pri­bora izdvojiti se mogu poznati bran­dovi poput Stadtlera, Stabila i Pilota, a ove školske godine su posebno aktu­alne Faber Castellove olovke u trendy bojama. U trendu su šljokice, glitteri i fluorescentne boje na bilježnicama, notesima i rokovnicima za sve uzraste. Potpunu suprotnost predstavlja linija minimalističkih crnih bilježnica s obri­sima raznih životinja.

Imate teenagera, ljubitelja army stila? Ili prvašicu, zaljubljenu u jed­noroge i sove koje su jako popularne ove školske godine? Nema problema – u Libertini se može složiti cijela škol­ska oprema na temu koju školarac obožava. Izabrati bilježnice bit će jako zabavno pored stotina motiva koje su na raspolaganju.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist