Zanimljivosti

Sve je spremno za aplikaciju antičke Narone

Nakon četiri tjedna svakodnevnog rada konačno je završena vizualizacija 3D modela antičke Narone u Vidu, a rezultat toga je 15 VR scena obrađenih za programiranje aplikacije za Smartphone – javlja Stipan Ujdur iz Opuzena, autor 3D modeliranja i rendiranja.
– Sada su u cijelosti izgrađeni interijeri za neke komponente 3D modela koje nisu pravljene za video animaciju modela, jer nije bilo potrebe za taj medij raditi i interijere u cijelosti, međutim, VR je drukčiji medij za koji je potrebno imati i interijer – ističe dalje Ujdru kojemu je stručni suradnik za 3D modeliranje i računalne programe Ivan Popić također iz Opuzena.
Navodi kako su kompletne VR scene su poslane u Zagreb u ‘Legame studio’ u vlasništvu Milana Gostimira, koji će zajedno sa svojim programerima i dizajnerima programirati aplikaciju za Smartphone.

Pročitajte još

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

IZLAZI NA IZBORE Ava Karabatić pokušat će ‘osvojiti’ X. izbornu jedinicu

Dulist

MOTIV IZ KORČULE Nova poštanska marka povodom 1600. obljetnice smrti svetog Jeronima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija