DuList IN

Svanula ‘Zora dubrovačka’

Svanula 'Zora dubrovačka'

Dok gledatelji nastavljaju pratiti uzbudljive nastavke ‘Zore dubrovačke’ na Novoj TV, ekipa trenutno najgledanije serije hrvatske produkcije svoj je posao privela kraju, pa je tako jučer pala i zadnja klapa na zagrebačkom setu serije.

Svi su uzbuđeni, a dodatno je atmosferu zadnjeg dana na setu serije začinila i prigodna proslava na koje je prisustvovala cijela produkcija popularne serije. Tortom su se zasladili omiljeni glumci Zore dubrovačke Amar Bukvić, Ines Bojanić, Barbara Bilić, Boris Ler, Tamara Garbajs, Dragan Despot, Ana Kvrgić, Sandra Lončarić Tankosić i Jolanda Tudor, stoji u priopćenju Nove TV.
U zadnjoj sceni igrali su Ines Bojanić i Amar Bukvić, nisu krili kako su im uloge Maris i Borisa prirasle srcu.
Ines Bojanić o svojim dojmovima sa snimanja serije Nove TV: Pamtit ću ‘Zoru dubrovačku’ po sjajnoj atmosferi koja je uvijek bila više nego pozitivna, po ljudima dobre volje, po Ivani Horvat, Barbari Bilić, Amaru Bukviću i Alenu Liveriću, po curama iz šminke i kostima i njihovoj predanosti poslu, Jeleni Veljači i sjajnim redateljima i cijeloj ekipi na setu. Hvala im svima na pozitivi i satima punim smijeha i topline. Rijetko se može naći takva ekipa.
Amar Bukvić će također pamtiti samo lijepe trenutke sa snimanja, a posebno ga veseli što su se i zadnji dan svi okupili: Baš je nekako dobro ispalo što smo baš danas kada je zadnji dan snimanja imali prve dvije jutarnje scene u kojima smo bili svi koji su i od početka snimanja na ovom projektu. Bila je to nekako odlična prilika da se svi zajedno družimo i nasmijemo.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist