Vaše vijesti

SVAKODNEVNI KONFLIKTI Što se to događa na putu za Bosanku?

Na našu je redakciju pristigla reakcija ogorčene čitateljice na svakodnevnu gužvu na putu prema Bosanci zbog koje nastaju konflikti između živčanih vozača.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

‘Osobno kad se spuštam u grad s Bosanke, minimalno 20-ak kombija, stranaca, lokalaca i taksista sretnem. Meni osobno treba za spustiti se recimo 3-4 minute, sad zamislite koja je to količina vozila na dnevnoj bazi. Svi smo se naučili izmicati, svako malo izbije neki konflikt, ali navikli smo već.

No, gledam lica tih prestravljenih turista. Strašno, kakav dojam ostavlja situacija koju ću Vam predočiti, to nema riječi. Prvo što je toliko ružno, drugo što je užasno opasno. Na jednom dijelu tik ispod Srđa takva je rupetina, tako dok sam slikavala dva auta su se sklonila da bi prošla i ‘nasadila’ se odnosno lupila donjim dijelom. Zadnja okuka prema Srđu, nema ograde, a kraj puta se postupno urušava.

Zar stvarno nitko od nadležnih to ne vidi, ili vidi i ignorira. Zamislite situaciju kada padne kiša… Slike ne reprezentiraju stvarno stanje koje je još gore.’

Pročitajte još

APEL SUGRAĐANINA ‘Smanjite brzinu od Popolice prema Astarei, ne mora netko stradati na pješačkom’

Dulist

RUGLO U LAPADU Je li ovo parking mjesto ili javni wc?

Dulist

‘KO DA GA JE NEKO UKRO’ Neosvjetljen i sablastan Lovrjenac ‘bode u oči’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija