Aktualno

‘SVAKIM DANOM JE SVE TEŽE’ Milo i Dubravka Hrnić teško se nose s gubitkom sina

'SVAKIM DANOM JE SVE TEŽE' Milo i Dubravka Hrnić teško se nose s gubitkom sina

Dubrovački glazbenik Milo Hrnić i njegova supruga Dubravka teško se nose s tragičnim gubitkom najstarijeg sina Srđana, a kako donosi Glorija, povukli su se u svoja četiri zida. Jedinu radost pronalaze u druženju s četvero unučadi. Shrvani su od boli.

-Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem – rekao je Milo Hrnić za Gloriju, okružen uspomenama na sina.

Srđan Sergio Hrnić napustio nas je 4. siječenja ove godine, a Milo Hrnić se za Gloriju prisjetio toga najtežeg dana u svom životu.
-Još ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Bio sam kod kuće, u glazbenom studiju gdje posljednjih mjeseci radim na novom albumu. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro joj je kroz san rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja smo odmah požurili k njima i ne sluteći da je naš sin već umro. Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti. Liječnici su nam rekli da je umro prirodnom smrću – prisjetio se Milo Hrnić najtužnijeg trenutka u životu.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist