Grad

SUTRA POČINJU RADOVI Novi asfalt u ulici Žrtava s Dakse

Kreće cjelovita sanacija ulice Žrtava s Dakse, a radovi će kako javljaju iz Grada Dubrovnika početi u utorak, 18. rujna u 9 sati.

Radit će se na potezu od križanja s Ulicom Iva Vojnovića (‘Semafori’) pa do Dvora Lapad, a radovi ubuhvaćaju uklanjanje postojećeg asfaltnog zastora i postavljanje novog.

Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 700 tisuća kuna, a predviđeno trajanje radova je 10 dana.

Kako javljaju iz Grada Dubrovnika, u vrijeme izvođenja radova postavit će se privremena prometna signalizacija te će se ista usklađivati s dinamikom izvođenja, pa se mole građani da se pridržavaju novih uvjeta prometovanja, kao i za razumijevanje ukoliko dođe do određenih kratkotrajnih poteškoća u odvijanju prometa.

-Nastavak je to radova uklanjanja neravnina i izbočina na kolniku nastalih na tzv. mikroasfaltu, a koji su kao privremeno rješenje izvedeni u lipnju. Tom prilikom najavljena je konačna sanacija kolnika čitave ulice novim slojem asfalta – ističu iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

OTVORENJE KRAJEM SRPNJA Lazareti ne smiju biti još jedan spomenik kulture koji će crpiti sredstva iz proračuna

Maria Prkut

DUBROVNIK OPET OBARA REKORDE Dvomilijunto noćenje ostvareno sedam dana ranije nego lani

Dulist

U SVRHU PROMOCIJE DESTINACIJE Održan sastanak dubrovačkih hotelijera i nacionalnog avioprijevoznika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija