Natrag
27.5.2018 21:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sutra nema oko Grada

9.7.2012 @ 20:54 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara sa sobom donosi i posebnu regulaciju prometa oko povijesne jezgre. Naime, 10. srpnja u vremenu od 20 do 02 sata zatvara se za promet vozila područje oko povijesne jezgre.

Kako obavještavaju iz gradske uprave zabrana uključuje Zagrebačku ulicu (od Javne garaže na Ilijinoj glavici), ulicu Petra Krešimira IV., Frana Supila, Iza Grada, kao i ulicu Branitelja Dubrovnika.

Građani koji imaju prebivalište na navedenom području moći će, uz predočenje dokumenata policijskim službenicima, voziti do svojih domova. Vozila koja se zateknu na području zabranjenom za promet moći će ga napustiti preko priključka, puta Druge dalmatinske brigade, na magistralu, odnosno ulicom Branitelja Dubrovnika na Dom zdravlja.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana