Natrag
27.4.2018 02:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sutra je Dubrovnik adventure race, požurite s prijavama!

19.5.2017 @ 12:39 Dulist dulist IN

Podijelite:

U sklopu Dubrovnik outdoor festivala koji su podržali TZ Dubrovnik, TZ Konavle, TZ DNŽ, Upravni odjel za Turizm DNŽ, rezervat Lokrum, Društvo prijatelja dubrovačke starine, TM Adventure organizira utrku pod nazivom: „Dubrovnik adventure race 2017“ TM koja će kombinirati različite sportske discipline poput kajaka na more, trčanja i spuštanja niz uže s tvrđave Lovrjenac.

Pustolovna utrka predstavlja kombinaciju dviju ili više disciplina izdržljivosti, vožnji na kopnu, brdskom biciklizmu, veslanju, penjanju ili plivanju, a natjecati će se parovi (muškarci, žene ili mješoviti parovi).

Utrka će startati iz plaže Šulić 20.svibnja 2017. (subota) u 10 sati gdje će natjecatelji će započeti s prvom disciplinom, kajakom na moru u parovima dok Lokruma. Na Lokrumu slijedi 6 km trčanja, a nakon toga kajakarenje nazad do plaže Šulić. Po dolasku na kopno slijedi uspon prema tvrđavi Lovrjenac gdje će se jedan od natjecatelja iz svakog para uz pomoć instruktora spustiti niz uže te krenuti prema cilju, plaži Šulić. Kompletna udaljenost utrke je 13 km, a uključivati će 6 km veslanja i 7 km trčanja.

Prijava na poveznicu nalazi se ovdje. Po prijavi ćete primiti broj žiro računa za uplatu. Prijava se smatra konačnom nakon zaprimljene uplate.

Kotizacija za članove HGSS-a, HPD-a, sportskih klubova te građana Dubrovačko neretvanske županije iznosi 120 kuna po natjecatelju. Organizator osigurava kajake, ulaz u rezervat Lokrum, startne brojeve, bogate nagrade te domjenak za sve natjecatelje. Broj natjecatelja je ograničen na 30 parova!

U sklopu organizacije utrke potrebni su i volonteri koji se mogu prijaviti na email:

goran.jerkovic@tmadventure.com, 091/5826564
zoran.ateljevic@tmadventure.com,0911129200

Više o Dubrovnik outdoor festivalu pročitajte na stranici i pratite sva događanja na Facebooku!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana