Natrag
20.2.2019 13:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šutalo i Kristić zlatni

1.9.2012 @ 17:36 Andrea Falkoni Račić Sport
1;1

Podijelite:

Prvi dan rujna bio je uspješan za dubrovačke judaše, seniore i seniorke. Naime, u Zagrebu se održalo Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke do 23 godine.

Zlatnu medalju pobijedivši sve četiri borbe ipponom osvojila je Ivana Šutalo, koja je ovim nastupom potvrdila svoju kvalitetu i najavila borbu za medalju na nadolazećem Prvenstvu Europe koje će se održati krajem rujna u Poreču.

Ispred Judo kluba Ura Nage nastupio je Oskar Jeljenić te zauzeo drugo mjesto u kategoriji do 90 kilograma. 

Prvo mjesto u kategoriji do 100 kg osvojio je i Pero Kristić, član JK Dubrovnik 1966, kluba čijih je 5 članova sudjelovalo u natjecanju. Drugo mjesto do 60 kg osvojio je Paulo Buterin, 3. do 73 kg pripalo je Stjepu Roku, te Mari Lonzi u kategoriji do 78 kg, dok je 9. mjesto do 73 kg pripalo Krunu Svecu.

JK Dubrovnik 1966 osvojio je 1. mjesto kao ukupni pobjednik u muškoj konkurenciji što je već drugi put ove godine jer su ponovili uspjeh juniora koji su također bili ukupni pobjednici na juniorskom prvenstvu Hrvatske.

Sve to odvilo se pod budnim okom trenera Matea Semiza i japanske trenerice Hiromi Kaji, a kako navode iz kluba rezultati su time veći sto su neki članova još u kadetskom i juniorskom rangu i plod su napornih treninga tijekom cijele godine.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana