Sport

Šutalo i Dobud najuspješniji u 2012. godini

Najuspješniji sportaš i sportašica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u 2013. godini su vaterpolist VK jug CO Nikša Dobud i judoka JK Dubrovnik Ivana Šutalo.

 Tako je na svojoj sjednici održanoj u utorak, 30. travnja 2013. godine odlučio Izvršni odbor Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije.
 
Za najuspješniju momčad izabran je AK Dubrovnik racing, dok je za najuspješniju ekipu u 2012. godini izabrana ŽKK Ragusa. Najuspješniji trener je bivši trener Juga hrvatske vaterpolske reprezentacije te trenutni izbornik Australije Elvis Fatović, a najuspješniji savez Stolnoteniski savez Dubrovačko-neretvanske županije.
 
Najuspješnija ženska sportska nada u 2012. godini je rukometašica RK Dalmatinke Valentina Blažević, a najuspješnija muška sportska nada judoka JK Konavle Cavtat Pero Tuka.
 
Izvršni odbor Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije također je dodjelio i Nagradu za životno djelo Maksimu Giljeviću iz Ploča te za iznimno sportsko dostignuće Andru Bušlji i Nikši Dobudu iz Dubrovnika te Maru Jokoviću iz Župe dubrovačke.

Pročitajte još

PLIVAČKI MITING ZPK Šest zlatnih medalja iz Zagreba donose Brassard i Šurković

Dulist

SALONA OPEN Četiri srebra za Judo klub Dubrovnik 1966

Dulist

FOTO Počeo oktanski vikend u Banićima

Zvonimir Pandža