Sport

Šutalo 5. u Rusiji

Dubrovačka judašica Ivana Šutalo nastavlja niz uspješnih nastupa na natjecanjima Europskog juniroskog kupa. Ovaj put dobre vijesti stižu iz ruskog St. Petersburga gdje je članica JK „Dubrovnik“ osvojila peto mjesto.

 
Na jakom turniru Ivana Šutalo je u kategoriji +78 kg zabilježila je dvije pobjede i dva poraza u konačnom poretku zauzevši 5. mjesto među 14 natjecateljica ove kategorije.
Natjecanje je otvorila odlično s dvije pobjede. U prvom kolu Šutalo je pobijedila rusku judašicu Gayanu Sabanovu, dok je u sljedećem četvrtfinalnom dvoboju pobijedila Francuskinju Anne Fatoumora Bairo. U polufinalnom dvoboju Šutalo gubi od ruske reprezentativke Aleksandre Babintceve, a u dvoboju za treće mjesto bolja je bila Ukrajinka Anastasia Sapsai.
 
Podsjetimo, prije dva tjedna Ivana Šutalo osvojila je srebrno odličje na natjecanju Europskog juniorskog kupa u grčkoj Neu Maoudaniji. Pred njom je još niz nastupa koji su dio pripreme za Europsko juniorsko prvenstvo koje se od 20. do 23. rujna održava u Poreču.
 

Pročitajte još

PLIVAČKI MITING ZPK Šest zlatnih medalja iz Zagreba donose Brassard i Šurković

Dulist

SALONA OPEN Četiri srebra za Judo klub Dubrovnik 1966

Dulist

FOTO Počeo oktanski vikend u Banićima

Zvonimir Pandža