Politika

SUSRET NA PANTOVČAKU Sastali se Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović

SUSRET NA PANTOVČAKU Sastali se Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović

Prema informacijama Jutarnjeg lista, u srijedu poslijepodne susreli su se predsjednica u odlasku Kolinda Grabar-Kitarović i izabrani predsjednik Zoran Milanović.

Iz Ureda predsjednice su za Jutarnji potvrdili sastanak.

– Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je u Uredu predsjednice izabranog predsjednika Republike Zorana Milanovića. Prilikom susreta razgovaralo se o tranziciji predsjedničke dužnosti, javljaju s Pantovčaka.

I Zoran Milanović je na Facebooku potvrdio da se susreo s predsjednicom u odlasku.

– Sastao sam se danas s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović u Uredu PRH, gdje smo održali radni sastanak na kojemu smo razgovarali o tranziciji predsjedničke dužnosti, napisao je Milanović.

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je još u izbornoj noći izjavila kako se nada da će se sastati s Milanovićem i izrazila spremnost da surađuje u prijenosu vlasti. Predsjednica u odlasku tada je rekla i da će Milanovića uputiti u sve što je radila na Pantovčaku.

Pomirljive tonove jučer je emitirao i izabrani predsjednik koji je rekao da će dati podršku Grabar-Kitarović odluči li ona nakon dužnosti predsjednice nastaviti diplomatsku karijeru.

“Da, hoću. Nije odgovorna ni za kakva kaznena djela i bila je predsjednica”, kazao je.

Pročitajte još

RAZGOVOR S BRANKOM BAČIĆEM ‘Hrvatsku gradimo srcem i znanjem jer je samo povezana Hrvatska snažna’

Dulist

ZAVRŠNA KONFERENCIJA UOČI IZBORA Pezo: Glas za HDZ je glas za stabilnost i daljnji razvoj Lijepe naše

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović