Natrag
22.4.2019 12:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI Dolazi nam 32 tisuće mladih!

10.3.2014 @ 13:49 Tea Stjepović Aktualno
2;2

Podijelite:

Dubrovački biskup Mate Uzinić danas je ispred Katedrale radosno objavio broj mladih koji se odazvao i prijavio na Susret katoličke mladeži koji će se održati 26. i 27. travnja ove godine u našem Gradu.

– Radi se o zaista iznenađujućem broju od oko 32 tisuće mladih iz drugih biskupija koji žele sudjelovati na ovom Susretu, a ako njima dodamo i naše mlade ta brojka je rekordna i premašuje 35 tisuća sudionika rekao je biskup.

– Zahvaljujem svim volonterima Dubrovačke biskupije za sve što su učinili. 1600 mladih odradilo je svoj posao, ali pred njima je još posla jer je potrebno sve te mlade prihvatiti i organizirati da bi sve proteklo kako Bog zapovijeda – dodao je biskup Uzinić.

– Zahvaljujem našim obiteljima koji su svoje domove stavili na raspolaganje, ali to nije dovoljno, stoga ovo koristim kao poziv obiteljima da pronađu još malo prostora, mladi mogu spavati i u vrećama na podu, dovoljno je da im otvorimo svoje domove i pokažemo lijepu dobrodošlicu kazao je Uzinić te dodao kako zahvaljuje i svim volonterima Dubrovačke biskupije za sve što su učinili. 1600 mladih odradilo je svoj posao, ali pred njima je još posla jer je potrebno sve te mlade prihvatiti i organizirati da bi sve proteklo kako Bog zapovijeda.

Također se zahvalio organizacijskom odboru za susret katoličke mladeži, Gradu Dubrovniku, Dubrovačko-neretvanskoj županiji i PU Dubrovačko-neretvanskoj, ali i svima onima koji su na neki način pomogli.
Susret Hrvatske katoličke mladeži je jedan radostan događaj koji je obogatio našu biskupiju, i sa svojim geslom ‘Na slobodu pozvani’ može obogatiti sve sudionike koji će nam doći i iz svega toga mogu ostati dobri plodovi i za buduće godine zaključio je biskup.

Komentari

O autoru: Tea Stjepović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana