Županija

SURADNJA ŽUPE I BISKUPIJE Ide natječaj za pastoralni centar u Kuparima

Općina Župa dubrovačka i Dubrovačka biskupija raspisuju natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za Pastoralni centar, sportsku dvoranu i plivalište u Župi dubrovačkoj.

Kako ističu iz Župe dubrovačke, nakon dosadašnjih uspješnih radnji i aktivnosti koje su zajednički pokrenuli i financirali Općina Župa dubrovačka i Dubrovačka biskupija (postupak izrade i donošenja UPU-a Pastoralni centar, izrada Programa arhitektonsko-urbanističkog natječaja za izradu idejnog rješenja Pastoralnog centra, sportske dvorane te plivališta) stekli su se uvjeti za nastavak postupka pripreme i provedbe ovog natječaja.

Održana je i konstituirajuća sjednica Ocjenjivačkog suda i Tehničke komisije, a poziv na natječaj bit će do 28. kolovoza 2014. godine objavljen na stranicama Narodnih novina. Rok za predaju natječajnih radova je ponedjeljak, 24. studenoga 2014. do 16.00 h u Udruženju hrvatskih arhitekata.

Pročitajte još

Dobroslavić ponovno imenovan za člana hrvatske delegacije Europskog odbora regija

Dulist

U Palači Ranjina predstavljen projekt Green economy and CO2

Dulist

PRORAČUN ŽUPE DUBROVAČKE 67 I POL MILIJUNA KUNA Nardelli objasnio što s njim namjeravaju napraviti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija