Sport

SUPERKUP U srijedu u 18 sati svi u Gruž, Jug igra za peti trofej!

SUPERKUP U srijedu u 18 sati svi u Gruž, Jug igra za peti trofej!

Jugaše sutra na bazenu u Gružu očekuje povijesna utkamica! U srijedu, 14. prosinca s početkom u 18 sati igraju utakmicu Superkupa Europe protiv Brescie. Večer uoči utakmice bazen u Gružu zasvijetlio je u Jugovim bojama.

-Prije godinu dana govorili smo o osvajanju makar jednog trofeja, a sad napadamo peti. Lijepo je što smo u toj situaciji. U srijedu ćemo pokušati osvojiti peti pehar. Zato svi u Gruž, svi u Gruž! Treba nam pomoć navijača, jer ovo je dubrovački Jug, drukčiji od svih drugih u Europi – istaknuo je sjajni Brazilac Felipe Perrone Rocha uoči utakmice.
-Uvod za Bresciu nama nije bio dobar, s obzirom kako smo izgledali protiv Recca. To je bilo upozoravajuće i ne bi bilo dovoljno za pobjedu protiv Bresice. Premda su, po konceptu i igračima, to dvije potpuno drukčije momčadi. Protiv Brescie čeka nas drukčija, teška i zanimljiva utakmica jer oni imaju strahovitu želju za osvajanjem trofeja – izjavio je trener Juga CO Vjekoslav Kobešćak.
-Vlada velik pritisak osvajanja posljednjeg trofeja u prošloj sezoni, čak i veći nego za ostale trofeje. Slika je već malo slavljenička, što nama sigurno ne ide u korist. Jedva čekam da sve to prođe, a nadam se da će sve završiti našom pobjedom i osvajanjem trofeja. Za četiri trofeja smo se krvavo borili, a borit ćemo se tako i za peti. Nadam se pomoći navijača, diže se atmosfera. Iz utakmice u utakmicu jasna je želja navijača da nam pomognu. Zato se nadamo najboljem – istaknuo je Kobešćak.

Inače, Jug CO je na ovu povijesnu utakmicu pozvao sve igrače koji su sudjelovali u osvajanjima europskih naslova 1980., 2001. i 2006. godine, a uz novi broj DuLista koji je u prodaji od sutra, nalazi se i brošura posvećana ovoj utakmici. Također, brošure će biti podijeljene svim navijačima koji sutra uvečer dođu u Gruž.
Utakmica Superkupa Europe igra se u srijedu 14. prosinca u 18 sati uz prijenos na HTV2.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist