Natrag
22.2.2019 01:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šundrica novi direktor Elektrojuga

3.9.2012 @ 16:21 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Profesor Jadran Šundrica u petak je imenovan novim direktorom Elektrojuga. Time su potvrđene informacije duLista da će dosadašnjeg direktora Milivoja Bendera zamijeniti  HNS-ovac Jadran Šundrica, profesor na Sveučilištu u Dubrovniku.

Hrvatska elektroprivreda inače natječaj za imenovanje direktora Elektrojuga Dubrovnik raspisala je 9. srpnja ove godine.

Jadran Šundrica na dužnost je stupio prvog dana rujna.

– U petak 31. kolovoza  u 13 sati imenovan sam direktorom te sam potpisao ugovor sa HEP-om, za četverogodišnje razdoblje. Dobio sam zadatak da se nastavi kontinuitet poslovanja, te da se i dalje poštuje hijerarhija i struktura upravljanja i tako dalje. I slijedom toga sam danas preuzeo novu dužnost – istaknuo je uz ostalo za duList Jadran Šundrica. Dodaje kako će i dalje predavati na Sveučilištu u Dubrovniku.

– S obzirom da je problem oko ljudi, teško je naći zamjenu u tako kratkom vremenu, te ću ostati u dopunskom odnosu sa fakultetom, odrađivat ću ispite, predavanje, vježbe u popodnevnim satima – naglasio je.

Također je dodao kako za sada u Elektrojugu neće biti nikakvih novosti po pitanju organizacije rada.
– U pripremi je veća reorganizacija na nivou cijelog HEP-a – zaključio je.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana