Aktualno

Šundrica novi direktor Elektrojuga

Profesor Jadran Šundrica u petak je imenovan novim direktorom Elektrojuga. Time su potvrđene informacije duLista da će dosadašnjeg direktora Milivoja Bendera zamijeniti  HNS-ovac Jadran Šundrica, profesor na Sveučilištu u Dubrovniku.

Hrvatska elektroprivreda inače natječaj za imenovanje direktora Elektrojuga Dubrovnik raspisala je 9. srpnja ove godine.

Jadran Šundrica na dužnost je stupio prvog dana rujna.

– U petak 31. kolovoza  u 13 sati imenovan sam direktorom te sam potpisao ugovor sa HEP-om, za četverogodišnje razdoblje. Dobio sam zadatak da se nastavi kontinuitet poslovanja, te da se i dalje poštuje hijerarhija i struktura upravljanja i tako dalje. I slijedom toga sam danas preuzeo novu dužnost – istaknuo je uz ostalo za duList Jadran Šundrica. Dodaje kako će i dalje predavati na Sveučilištu u Dubrovniku.

– S obzirom da je problem oko ljudi, teško je naći zamjenu u tako kratkom vremenu, te ću ostati u dopunskom odnosu sa fakultetom, odrađivat ću ispite, predavanje, vježbe u popodnevnim satima – naglasio je.

Također je dodao kako za sada u Elektrojugu neće biti nikakvih novosti po pitanju organizacije rada.
– U pripremi je veća reorganizacija na nivou cijelog HEP-a – zaključio je.

Pročitajte još

Marko Domijan glavni izvršni direktor Atlantske plovidbe

Dulist

MLADI O POREZNOJ REFORMI Neće nas 200 kuna više ‘natjerati’ da ostanemo u Hrvatskoj

Leona Rašica

Može li se Dubrovnik uspoređivati s ‘kraljicom’ Jadrana?

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija