Natrag
23.3.2019 17:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

SUKOB U KONAVLIMA Premlatili ga pa on na jednog napadača nasrnuo automobilom

11.9.2018 @ 20:24 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 22-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju te protiv dvojice hrvatskih državljana, 26-godišnjaka i 27-godišnjaka, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Prema priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da je prvookrivljenik 1. rujna 2018. oko 19,48 sati na području općine Konavle, u namjeri da liši života hrvatskog državljanina (1992.) zbog prethodnog sukoba, vozilom krenuo i ubrzavao kretanje prema njemu, ali je ovaj uspio izmicanjem izbjeći udar vozila i time prikliještenost vozilom uz zid, a u koji je vozilo i udarilo.

-Osnovano se sumnja da su drugookrivljenik (oštećenik iz prethodno opisanog događaja) i trećeokrivljenik oko 19,45 sati na području općine Konavle, u nakani teškog ozljeđivanja hrvatskog državljanina (1996., prvookrivljenik iz prethodno opisanog događaja) nasrnuli na njega i zadali mu više udaraca rukama i nogama u tijelo i glavu, od kojih je zadobio više ozljeda koje u svom zbroju i vrsti predstavljaju tešku tjelesnu ozljedu – istaknuli su iz DORH-a.

Protiv svih je okrivljenika odlukom suca istrage nadležnog suda određen istražni zatvor, i to protiv prvookrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te protiv drugookrivljenika i trećeokrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana