Sport

Suknu zbog srčanih tegoba Pro Recco raskinuo ugovor

Suknu zbog srčanih tegoba Pro Recco raskinuo ugovor

Talijanski Pro Recco otkazao je ugovor hrvatskom reprezentativcu Sandru Suknu, nakon uočenih zdravstvenih tegoba protekle jeseni.

Naime, zbog srčanih problema koji su mu utvrđeni u listopadu prošle godine najbolji vaterpolist svijeta i svjetski prvak s hrvatskom reprezentacijom te igrač talijanskog PRO Recca Sandro Sukno morao je preskočiti čitav ostatak sezone 2017./2018.

Iz njegovog kluba najavljivali su tada kako će njegov izostanak iz bazena trajati sveg nekoliko mjeseci, no kasnije se pokazalo kako je Suknov zdravstveni problem vrlo ozbiljan i zahtjeva najveći mogući oprez.

Kako bi potražio drugo mišljenje, Sukno je otišao i na pregled u Cleveland, a liječnički tim predložio je medikamentoznu terapiju i mirovanje uz kardiološke kontrole.

Raskid ugovora je, piše gol.dnevnik.hr izazvao konsternaciju u sportskoj javnosti. Izbornik Ivica Tucak za Sportske  novosti, prenosi Dnevni.hr, izjavio je kako je ovakav poter Pro Recca ‘u najmanju ruku nečovječan’. -To ide njima na dušu – rekao je Tucak za SN.

Cijeli članak potražite ovdje.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist