Sport

Sukno otkrio Tucku: Želja mu je biti trener

Najbolji vaterpolist svijeta Sandro Sukno, koji je u nedjelju navečer obznanio hrvatskoj javnosti kako zbog zdravlja mora prekinuti igračku karijeru, želi postati trener i u tome ima podršku hrvatskog vaterpolskog izbornika Ivice Tucka.

Rekao je to Tucak za zagreb.info.
-Lako je sada biti pametan, lako je govoriti morao je ovo ili ono. Pa, vaterpolo je bio njegov život. Da su liječnici možda ranije bili, neću reći pouzdaniji, nego da su imali bolje metode kontrole, možda ne bi smio nikada zaigrati, možda je sreća što je živ – govori Tucak, koji se sa Suknom družio prije desetak dana.
-Sve mi je ispričao, bio je neutješan. Tješio sam ga, rekao mi je golu istinu. Da, znam to, život ide dalje, da je puno dao hrvatskom vaterpolu. On je riskirao svoj život odlazeći na operaciju srca, učinio je sve da nastavi karijeru. Znam koliko mu je taj vaterpolo značio i zbog njega mi je najteže. U tom razgovoru prije deset dana mi je rekao kako mu je velika želja da bude trener. To bi htio raditi i moju podršku ima. To bi mu mogao biti pravi lijek! – rekao je Tucak za zagreb.info.

Pročitajte još

PORAZ HRVATSKE U BEOGRADU Joković propustio priliku za izjednačenje

Dulist

ŽDRIJEBOM U SPONZI Počeo još jedan Dubrovnik Dub Bowl

Dulist.hr

DUBROVNIK KUP 2019 Tko se iskazao trećeg i četvrtog dana turnira

Dulist