Politika

Šuica: To su naklapanja i nečiji snovi

Šuica: To su naklapanja i nečiji snovi

Iako HDZ službeno nije, niti očito još namjerava, izbaciti ime kandidata za dubrovačkog gradonačelnika(cu) pojavile su se razne kombinacije.

Jedna od njih je i Teo Andrić, gradski vijećnik i bivši direktor Vodovoda, koji bi navodno trebao biti kandidat za gradonačelnika, dok bi mu zamjenici bili Mato Franković, direktor ACI marine u Komolcu, i Sanja Putica, gradska vijećnica i ravnateljica Gimnazije Dubrovnik. No, 'u igri' je još i donedavni direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, za kojega se glasno spominje kako je omiljen samom predsjedniku stranke Tomislavu Karamarku, posebno za fotelju župana.

Kao potencijalni kandidat spominjao se i Davorko Obuljen, direktor Hotela Maestral, no sve su to izgleda tek priče koje kruže Dubrovnikom u očekivanju HDZ-ovog kandidata. Ili kandidatkinje. Naime, upravo je HDZ na čelu s Dubravkom Šuicom jedina veća stranka u Dubrovniku koja još nije izašla s imenom svog kandidata.

Najnovije informacije o Andriću kao kandidatu za gradonačelnika komentirala nam je i sama Dubravka Šuica.

– Kad će izbori biti raspisani? Jesu li raspisani izbori za Dubrovnik? – upitala nas je Šuica dodavši:
– To su sve naklapanja, nečije kombinacije i snovi. Ime kandidata objavit ćemo na vrijeme, a vas ćemo prve obavijestiti – kratko nam je poručila Šuica.

I dok se Šuica predomišlja hoće li se prihvatiti još jedne kandidature za gradonačelnicu ili pak odlazi put Bruxellesa, možda će sve biti jasno i poznato već ovog ponedjeljka, 4. ožujka kada se županijski HDZ-ovci sastaju na klauzuri u Oršacu, gdje bi trebali iskristalizirati imena kandidata za gradonačelnike i načelnike u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist