Natrag
17.2.2019 21:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šuica: Ovo je osveta malog Kineza

7.5.2012 @ 21:01 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Ovo doživljavam kao osvetu malog Kineza – osvrnula se Dubravka Šuica na srčano izlaganje Andra Vlahušića na temu raspisivanja referenduma o upravljanju zidinama.

Vlahušić je, naime, optužio HDZ da ne želi uzeti novac strancima, već nametnuti veća davanja građanima.

– Nigdje na svijetu nema da se gradonačelnik optužuje zbog želje da puni gradski proračun. HDZ, Dubravka Šuica, Teo Andrić ovdje kažu da je zabranjeno uzimati novac strancima jer građani ne plaćaju ulaz na zidine. Ponavljaju stalno: nemojmo uzimati novac strancima i s tim novcem puniti proračun. A tko će platiti 50 milijuna kuna minusa kojega ste nam ostavili – govorio je Vlahušić, što je izazvalo burnu reakciju Antuna Kisića iz klupe.

– Pokažite proračun, ovo je laž, nitko nema pravo vrijeđati. Nemojte me vrijeđati, tri godine to radite – govorio je Kisić iz klupe.

– Što ste se ovako prepali, imate 13 ruka i neće proći referendum. Držali ste politički nekorektan govor. U zadnjoj godini mandata govoriti ovako o bivšoj vlasti, ovo doživljavam kao osvetu malog Kineza – odgovorila mu je Šuica.

Referendum nije prošao.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana