Aktualno

Šuica oštro demantira Vlahušićeve optužbe

Predsjednica dubrovačkog HDZ-a i bivša gradonačelnica Dubravka Šuica reagirala je na izjave gradonačelnika Andra Vlahušića izrečene u jučerašnjem trećem Dnevniku HRT-a.

Budući da smo dio izjava, koji se odnose na nju prenijeli i na našem portalu, donosimo njeno reagiranje:

– U jučerašnjem Dnevniku 3, dakle na Veliki petak, 6. travnja 2012. godine u prilogu u kojemu je gostovao gradonačelnik Dubrovnika gospodin Andro Vlahušić, izrečene su grube objede i uvredljive i neistinite tvrdnje u vezi s funkcioniranjem Društva prijatelja dubrovačke starine u proteklom razdoblju i mene osobno kao tadašnje gradonačelnice Dubrovnika.

Budući da je Andro Vlahušić izrekao niz netočnih i uvredljivih kleveta na račun odnosa tadašnje Gradske uprave i Društva prijatelja dubrovačke starine pri čemu je na samo njemu svojstven način, a kako bi skrenuo pozornost javnosti sa svojih afera i lošeg i potpuno promašenog upravljanja Gradom, grubo insinuirao moju upletenost u kontekstu financiranja Društva zlonamjerno koristeći usporedbu sa aferom Fimi media, smatram potrebnim oštro demantirati takve sramotne optužbe – navela je Dubravka Šuica.

Pročitajte još

Branitelji HRM-a obilježili godišnjicu deblokade Elafita

Dulist

Predstavljen prvi broj dvojezičnog magazina ‘Volim Konavle’

Dulist

Na Elafitima zabilježen prvi masovni pomor palastura u Hrvatskoj!

Dulist