Natrag
18.2.2019 12:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šuica oštro demantira Vlahušićeve optužbe

7.4.2012 @ 17:36 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Predsjednica dubrovačkog HDZ-a i bivša gradonačelnica Dubravka Šuica reagirala je na izjave gradonačelnika Andra Vlahušića izrečene u jučerašnjem trećem Dnevniku HRT-a.

Budući da smo dio izjava, koji se odnose na nju prenijeli i na našem portalu, donosimo njeno reagiranje:

– U jučerašnjem Dnevniku 3, dakle na Veliki petak, 6. travnja 2012. godine u prilogu u kojemu je gostovao gradonačelnik Dubrovnika gospodin Andro Vlahušić, izrečene su grube objede i uvredljive i neistinite tvrdnje u vezi s funkcioniranjem Društva prijatelja dubrovačke starine u proteklom razdoblju i mene osobno kao tadašnje gradonačelnice Dubrovnika.

Budući da je Andro Vlahušić izrekao niz netočnih i uvredljivih kleveta na račun odnosa tadašnje Gradske uprave i Društva prijatelja dubrovačke starine pri čemu je na samo njemu svojstven način, a kako bi skrenuo pozornost javnosti sa svojih afera i lošeg i potpuno promašenog upravljanja Gradom, grubo insinuirao moju upletenost u kontekstu financiranja Društva zlonamjerno koristeći usporedbu sa aferom Fimi media, smatram potrebnim oštro demantirati takve sramotne optužbe – navela je Dubravka Šuica.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana