Aktualno

Šuica o projektu komunalne infrastrukture Grada

Dubravka Šuica

Članica  Europskog parlamenta Dubravka Šuica održala je sastanak u utorak 29. listopada s predstavnicama lokalnih institucija nadležnih za europske projekte na krajnjem jugu Hrvatske.

Gđa Melanija Milić, direktorica Razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA), Helena Kangjera, voditeljica Odjela za ruralni razvoj, poljoprivredu i zaštitu okoliša također iz DUNEA-e, gđa Andrea Novaković, direktorica Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA) te gđa Biserka Simatović, viši savjetnik u Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizma i mora Grada Dubrovnika su bile nazočne na radnom sastanku čiji glavni cilj je bio koordinacija oko zajedničkih dugoročnih projekata.
 
– Budući da se Dubrovnik priprema za aplikaciju za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine razgovaralo se o velikom projektu rekonstrukcije komunalne infrastrukture povijesne jezgre grada Dubrovnika te o izgradnji kulture infrastrukture poput koncertne dvorane za koje postoje sredstva u fondovima Europske unije. Ovo je bio inicijalni sastanak na kojem su dogovorene smjernice za daljnju suradnju. Spremna sam pomoći svojim znanjem, iskustvom i kontaktima kako bi Dubrovnik i institucionalno postao pravo kulturno središte Europe – rekla je Šuica.
 
 

Pročitajte još

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

MLADA UMJETNICA ANDREA VUKOJA Želja mi je pronaći atelje za moj kreativni nered

Maria Prkut

Fotografija Dubrovnika objavljena na stranici koju prati 53 milijuna ‘followera’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija