Natrag
24.4.2019 20:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šuica o projektu komunalne infrastrukture Grada

29.10.2013 @ 17:26 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Članica  Europskog parlamenta Dubravka Šuica održala je sastanak u utorak 29. listopada s predstavnicama lokalnih institucija nadležnih za europske projekte na krajnjem jugu Hrvatske.

Gđa Melanija Milić, direktorica Razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA), Helena Kangjera, voditeljica Odjela za ruralni razvoj, poljoprivredu i zaštitu okoliša također iz DUNEA-e, gđa Andrea Novaković, direktorica Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA) te gđa Biserka Simatović, viši savjetnik u Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizma i mora Grada Dubrovnika su bile nazočne na radnom sastanku čiji glavni cilj je bio koordinacija oko zajedničkih dugoročnih projekata.
 
– Budući da se Dubrovnik priprema za aplikaciju za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine razgovaralo se o velikom projektu rekonstrukcije komunalne infrastrukture povijesne jezgre grada Dubrovnika te o izgradnji kulture infrastrukture poput koncertne dvorane za koje postoje sredstva u fondovima Europske unije. Ovo je bio inicijalni sastanak na kojem su dogovorene smjernice za daljnju suradnju. Spremna sam pomoći svojim znanjem, iskustvom i kontaktima kako bi Dubrovnik i institucionalno postao pravo kulturno središte Europe – rekla je Šuica.
 
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana