Aktualno

Šuica o projektu komunalne infrastrukture Grada

Dubravka Šuica

Članica  Europskog parlamenta Dubravka Šuica održala je sastanak u utorak 29. listopada s predstavnicama lokalnih institucija nadležnih za europske projekte na krajnjem jugu Hrvatske.

Gđa Melanija Milić, direktorica Razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA), Helena Kangjera, voditeljica Odjela za ruralni razvoj, poljoprivredu i zaštitu okoliša također iz DUNEA-e, gđa Andrea Novaković, direktorica Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA) te gđa Biserka Simatović, viši savjetnik u Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizma i mora Grada Dubrovnika su bile nazočne na radnom sastanku čiji glavni cilj je bio koordinacija oko zajedničkih dugoročnih projekata.
 
– Budući da se Dubrovnik priprema za aplikaciju za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine razgovaralo se o velikom projektu rekonstrukcije komunalne infrastrukture povijesne jezgre grada Dubrovnika te o izgradnji kulture infrastrukture poput koncertne dvorane za koje postoje sredstva u fondovima Europske unije. Ovo je bio inicijalni sastanak na kojem su dogovorene smjernice za daljnju suradnju. Spremna sam pomoći svojim znanjem, iskustvom i kontaktima kako bi Dubrovnik i institucionalno postao pravo kulturno središte Europe – rekla je Šuica.
 
 

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist