Natrag
23.2.2019 12:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šuica nije prvi izbor HDZ-a za gradonačelnika

7.12.2012 @ 9:58 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Podpredsjednica HDZ-a i šefica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica nije prvi izbor stranke za gradonačelnika Dubrovnika, a o kandidatu će HDZ odlučiti prema rezultatima ankete, piše Jutarnji list.

– Moja je prva želja ući u Europski parlament. To je istina. Ali, ako ankete pokažu da samo ja od svih HDZ-ovih ljudi u Gradu sigurno dobivam protukandidate spremna sam odreći se željene karijere europarlamentarke prvenstveno zbog Dubrovnika, a onda i zbog HDZ-a – rekla je Šuica.

Jutarnji ujedno navodi kako, iako se u kuloarima kao kandidati spominju Joško Glavić i Teo Andrić, u stranci smatraju kako njih dvojica nemaju šanse za kandidaturu.

– Nitko još nije odabran za Dubrovnik. Napravit će se ankete i na temelju toga odlučit ćemo se za kandidata. Ali ako nitko ne bude imao rezultat kao Dubravka Šuica, ona će se morati kandidirati – najavio je jučer u Saboru zastupnik HDZ-a Ante Babić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana