AktualnoUrednički izbor

SUGRAĐANIN ZGROŽEN ‘Vozač 17-ice nije curi htio dati kartu, poslao ju je na trafiku, a onda joj pobjegao’

SUGRAĐANIN ZGROŽEN 'Vozač 17-ice nije curi htio dati kartu, poslao ju je na trafiku, a onda joj pobjegao'

Moram ovo podijelit s vama jer sam zgrožen…- započeo je svoju priču jedan naš sugrađanin s Bosanke koji je proteklog petka navečer svjedočio prizoru koji ga je jako uzrujao prilikom polaska zadnjeg Libertasovog autobusa s Pila za Bosanku u 23.40.

-Cura s Bosanke ulazi u Libertasov bus broj 17 za Bosanku i pruža vozaču novce za kartu, na to joj on bez riječi pokazuje rukom na trafiku da je tamo kupi, a ona sa smiješkom kaže: ‘u redu ali nemojte me ostavit…’ Cura pretrči cestu i dođe do trafike, a vozač zatvori vrata i ode. Ne znam koja je procedura sa kupnjom karata za Libertasov autobus tj. je li vozač dužan prodat kartu u autobusu ili ne, ali ovako je ponašanje krajnje bezobrazno i ne bi smjelo proć bez sankcije. Ta cura je nečija sestra, kćer… Zašto bi to itko napravio??? –  istaknuo je naš sugrađanin te dodao kako čeka ponedjeljak kako bi poslao Libertasu službenu pritužbu.

-Nema opravdanja za ovakvo drsko ponašanje. Mislim da se radi o nekakvom inatu jer smo od ove godine uspjeli ishoditi da je zadnji polazak s Pila za Bosanku u 23.40 umjesto 21.30 (samo za vrijeme trajanja ljetne sezone) – zaključio je ovaj stanovnik Bosanke.

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist

Zoran Milanović: ‘Ovo je čisti puč! Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Dulist