Zanimljivosti

SUGRAĐANI SE PITAJU Smiju li kamperi zauzeti parkirno mjesto?

Na parkiralištu ispred Opće bolnice Dubrovnik svakodnevno se odvija divlje kampiranje. Turisti noće i odlaze u jutarnjim satima umjesto da koriste za to predviđena kampirališta – javlja nam naš čitatelj koji je o ovoj situaciji izvijestio i državnog inspektora. S obzirom da parkiralištem ispred bolnice upravlja tvrtka Parking tim d.o.o. kontaktirali smo ih kako bismo provjerili je li tamo kamperima dozvoljeno parkiranje.

Odgovorili su nam kako se kamperi smiju parkirati na ovom parkiralištu te da s njima nemaju nikakvih problema ukoliko gabaritima ne ugrožavaju promet i ako veličinom ne prelaze zadana ocrtana parkirališna mjesta. Također, istaknuli su kako ne postoji neko vremensko ograničenje koliko bi se tamo smjeli zadržati ukoliko uredno plate parkirnu kartu. Iz Parking tima su također naglasili kako im kamperi rijetko pristižu te da u slučaju bilo kakve nepravilnosti redovito reagiraju.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

HIROVCI NA JUŽNOM PACIFIKU Drugi tjedan obilježio je nedostatak vjetra, pokušali smo ga napraviti sami

Dulist

AVIONI SU NJIHOVA LJUBAV Aldinu i Marku prva mjesta u Ligi modela, za nagradu dobili dron!

Dulist

U JEDANAEST MJESECI Dubrovnik posjetilo 13 posto više gostiju nego lani

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija