DuList IN

Subrenum i vinske kapljice na Orsuli

Subrenum i vinske kapljice na Orsuli

Ne propustite zalazak sunca u petak u Parku Orsula! "Mali glazbeni festival“ nudi. Užitak uz "Subrenum" i vinske kapljice plavca i malvasije.

 
Na čarobnom prostoru Parka Orsula u petak 22. lipnja organizator Udruga Ambient Croatia priređuje prvi u nizu programa dalmatinske klapske pjesme i domaćih vina uz koncert dubrovačke klape Subrenum i prezentaciju i kušanje vina Pelješca i Konavala.
 
U petak će se  na Orsuli predstaviti izvrsni vinari, tri s Pelješca koji će prezentirati najveću uzdanicu svoga kraja sortu Plavac mali – Dingač i tri vinara iz Konavala koji uz  druge tipične sorte proizvode  i sjajnu Dubrovačku malvasiju.
Vinari s Pelješca koji su potvrdili sudjelovanje su OPG Ivo Cibilić  i OPG Bruno Market, iz Potomja. Te OPG Robert Ćirković iz Trstenika. Iz Konavala dolaze Vlaho Ivaniš, Dubrovački podrumi d.d. s Grude,Obrt MONIKA, Božo Metković, Molunat, te Miljas vinogradarstvo i vinarstvo d.o.o. iz Mihanića. U prekrasnom okruženju Parka Orsula, s jedinstvenim pogledom na Grad, te uz vrhunske izvedbe dalmatinskih skladbi Klape Subrenum, posjetitelji će ponuđena vina moći kušati, ali i kupiti po promotivnim cijenama.
Prvi u nizu događanja s klapskom pjesmom i sjajnim domaćim vinima namijenjen je domaćim ljubitejima klapske pjesme i vinske kapljice ali i inozemnim gostima kako bi se u autentičnom ambijentu Parka Orsula, upoznali s tradicij skim vrijednostima Dubrovnika i okolice.
U organizaciji vinsko – glazbene večeri sudjeluje i Županijska udruga vinara Dubrovačko – neretvanske županije.  
 
Početak programa je u 20 sati, cijena ulaznice na koncert iznosi 50kn i može se kupiti u pretprodaji u kiosku na Vidikovcu ili 1 sat prije koncerta.
Ne zaboravite prihod koncerta namijenjen je daljnjem uređenju ovog prekrasnog arheološkog lokaliteta s najljepšim pogledom na Grad.
 
Dođite na Orsulu, uživajte u sunčevu zalasku , odličnim lokalnim vinima i skladbama jedne od najboljih dubrovačkih klapa.
Preporučamo Vam da u dolasku koristite redovne autobusne linije za Konavle, Cavtat i Župu po standardnom voznom redu. Sve redovne autobusne linije koje prometuju u tom pravcu, na dan koncerta zaustavljat će se na stanici Vidikovac.
Vozni red Libertasovih autobusnih inija za dolazak na koncert provjerite ovdje: http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf
Nakon programa, u povratku, biti će organiziran autobusni prijevoz na relaciji VIDIKOVAC – DUBAC – GRAD, uračunat u cijenu karte.  

 

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist