Grad

SUB ILI BIH CITY Kad krenete u Župu u shopping, pripazite na roaming!

Internet usluge u zemlji u kojoj se trenutno nalazite naplaćuju se po cijeni 6,1kn/100kB… – sadržaj je SMS poruke koju je na svoj mobilni uređaj dobila jedna naša čitateljica, koja se ovog tjedna u jeku blagdanskog shoppinga našla u trgovačkom centru SUB City.

– Pa u kojoj se ja to zemlji nalazim? Usred SUB Cityja bila sam u M:Tel mreži iz susjedne Bosne i Hercegovine. Što je najgore, uključen mi je promet mobilnim podacima, moglo me ovo iskustvo skupo koštati. Na vrijeme sam ugasila tu opciju pa srećom nije bilo posljedica – ispričala nam je čitateljica.

Podsjetimo, SUB City u Srebrenom otvoren je u rujnu, i činilo se kao da su Dubrovnik i okolica dobili 22 milijuna eura moderan trgovački centar na skoro 23 tisuće metara četvornih.

Ovaj ‘incident’ još je jednom pokazao kako se telekomunikacijski divovi gotovo pa nimalo ne trude osigurati razinu usluge koju redovito oglašavaju, pa tako valja istaknuti kako se na jumbo plakatima pojedini operateri hvale i 4G brzinama koje su ipak dostupne tek u tragovima, ako i tada.

Pročitajte još

UGOVOR ZA PRVU FAZU Kreće sanacija Grabovice, konačno zatvaranje krajem 2020.

Dulist.hr

Ograda s ‘dubrovačkim suncem’ osvanula poviše Banja

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Dokazali ste još jednom da je za vas samo nebo granica

Dulist