Natrag
19.2.2019 01:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Studentska aukcija za dječaka Antu Jovića

15.12.2012 @ 17:31 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Studenat Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-a) organizirali su humanitarna aukcija s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć obitelji dječaka Ante Jovića.

Studenti su na aukciji prodavali prethodno prikupljene predmete, te je prikupljeno ukupno 17 tisuća kuna, koje su donirali obitelji Jović, koja je prisustvovala događaju.

Zbog prijevremenog poroda Ante Jović, rođen 20. siječnja 2003. godine, ima motoričke smetnje u razvoju te mu je potrebna svakodnevna rehabilitacija: jahanje, logoped, plivanje u bazenu te redovita masaža.

Usprkos prognozama liječnika, kako će do kraja života ležati u krevetu, zbog upornosti, nesebične ljubavi i velikih odricanja svojih roditelja Ante danas ipak napreduje i pohađa 3.a. razred Osnovne škole Mokošica.

Kako bi Ante ostvario svoj san i stao na svoje noge potrebna je skupa rehabilitacija i terapijske vježbe, koje ne pokriva HZZO, stoga im je svaka financijska pomoć dobrodošla.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana