Zanimljivosti

Studenti pomažu malim anđelima

Studenti pomažu malim anđelima

Prva humanitarna akcija „Za osmijeh i ljepše djetinjstvo malih anđela iz Dječjeg doma Maslina" uspješno je završena posjetom i predajom darova štičenicima.

Akcija, organizirana pod geslom „Studenti pomažu“ povodom Međunarodnog dana djeteta, trajala je mjesec dana, od 25. listopada do 25. studenoga 2011. godine.
 
Studenti i djelatnici Sveučilišta darove su odnijeli u Dječji dom Maslina u utorak, 29. listopada 2011. Uz pjesmu Sveučilišne klape Kaše svako dijete je oduševljeno primilo svoj poklon paket. Ravnateljica Doma Iliana Stojanović zahvalila se Sveučilištu na vrijednoj akciji.
 
U akciji, kojoj su se odazvali studenti svih odjela i većina zaposlenika, prikupljene su lutke, društvene i edukativne igre, lego kocke, lopte, slikovnice, bojanke, higijenske potrepštine, četke i gumice za kosu, odjeća, kišobrani, čarape…
 
Također, prikupljen je i novčani prilog za ormariće za cipele, dječju posteljinu i nagradni džeparac u iznosu od 4.080 kn.
 
Ovo je tek prva u nizu akcija koje Sveučilište planira organizirati u suradnji sa Dječjim domom Maslina, poručuju sa Sveučilišta u Dubrovniku te zahvaljuju svima koji su sudjelovali u akciji.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist