Zanimljivosti

Studenti ACMT-a u novoj volonterskoj akciji

U sklopu akcije "Community Service Day" više od sedamdeset volontera, studenata, profesora i zaposlenika Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) u subotu, 22. rujna od 9 do 12 sati, uredit će okoliš dječjeg vrtića "Ciciban".

Volonteri RIT/ACMT-a čistit će i okopati vrt, urediti travnjak, saditi lavandu i ružmarin. Osim toga, obojit će ogradu i već postojeće dječje sprave za igranje. Svoj doprinos akciji dala je i tvrtka "Vrtlar" doniravši velik broj sadnica ružmarina i lavande.

Riječ je o volonterskoj akciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju pod nazivom "Community Service Day" u okviru koje se devet godina uzastopce uređuju parkovi i javne površine na području Dubrovnika i okolice.

Od svojega osnutka Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju integrirana je u lokalne zajednice u kojima djeluje. Aktivnim angažmanom nastoji doprinijeti ekonomskom,  socijalnom i kulturnom napretku Dubrovnika. Svojom obvezom smatra inicirati i podržavati projekte od lokalnog značaja. Poticanjem volonterstva kod studenata nastoji razviti svijest o potrebi dobrovoljnog ulaganja osobnog vremena, znanja i vještina za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit.

Pročitajte još

Prije godinu dana HIRovci krenuli na put oko svijeta

Dulist

ANTE EREŠ Liječio je Tita i igrače Bayerna. Tek mu je 81. i radit će dok ga služe glava i ruke

Maria Prkut

KOMADIĆ RAJA ZA KOLEKCIONARE Na lapadskom buvljaku ‘okitite se’ medaljama i ordenima

Leona Rašica