Natrag
22.2.2019 11:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Studenti ACMT-a u novoj volonterskoj akciji

19.9.2012 @ 19:33 Ana Prohaska Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

U sklopu akcije "Community Service Day" više od sedamdeset volontera, studenata, profesora i zaposlenika Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) u subotu, 22. rujna od 9 do 12 sati, uredit će okoliš dječjeg vrtića "Ciciban".

Volonteri RIT/ACMT-a čistit će i okopati vrt, urediti travnjak, saditi lavandu i ružmarin. Osim toga, obojit će ogradu i već postojeće dječje sprave za igranje. Svoj doprinos akciji dala je i tvrtka "Vrtlar" doniravši velik broj sadnica ružmarina i lavande.

Riječ je o volonterskoj akciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju pod nazivom "Community Service Day" u okviru koje se devet godina uzastopce uređuju parkovi i javne površine na području Dubrovnika i okolice.

Od svojega osnutka Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju integrirana je u lokalne zajednice u kojima djeluje. Aktivnim angažmanom nastoji doprinijeti ekonomskom,  socijalnom i kulturnom napretku Dubrovnika. Svojom obvezom smatra inicirati i podržavati projekte od lokalnog značaja. Poticanjem volonterstva kod studenata nastoji razviti svijest o potrebi dobrovoljnog ulaganja osobnog vremena, znanja i vještina za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana