Grad

STROŽI KRITERIJI Odluka o reklamiranju na području Grada u završnoj fazi pripreme

Gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima održao je sastanak s predstavnicima ugostitelja i trgovaca Gospodarske te Obrtničke komore Dubrovnik na kojem se raspravljalo o prijedlogu Odluke o reklamiranju na području Grada Dubrovnika, posebno u dijelu koji se odnosi na reklamiranje objekata u povijesnoj jezgri i kontaktnoj zoni.

U ovom smislu govorilo se o reklamnim predmetima na javnim površinama Grada, a u ovaj dokument već su uvršteni neki od prijedloga koje su slale zainteresirane strane.

Novom Odlukom želi se uvesti više reda na javim površinama Grada, posebice na prometnim pješačkim koridorima te kako bi izgled reklama bio primjeren okruženju u kojem se nalaze. Tako se, primjerice, za prvu zonu planiraju nešto stroži kriteriji, kao i tipizirani izgledi stalaka i panoa za oglašavanje.

Prijedlozi izneseni na sastanku još će se naknadno raspraviti i usuglasiti s konzervatorima, a konačni nacrt Odluke trebao bi se naći na jednoj od idućih sjednica Gradskog vijeća.

Pročitajte još

VODOVOD ULOŽIO POLA MILIJUNA KUNA Dračevo selo dobilo novu mjesnu mrežu i uvjete života 21. stoljeća

Dulist.hr

BANKOMATI NAŠI SVAGDAŠNJI Dosad ih je uklonjeno trinaest, komunalci i dalje ispisuju kazne

Dulist

NA TRI IGRALIŠTA Grad postavlja nove sprave za djecu s invaliditetom

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija