Sport

STRELJAŠTVO Tko se okitio medaljama na turniru u Mokošici?

STRELJAŠTVO Tko se okitio medaljama na turniru u Mokošici?

U prostorijama Streljačkog društva Dragovoljac Mokošica u subotu se održao šesti otvoreni turnir zračna puška 10 m povodom Dana Dubrovačkih branitelja.

Na ovom je turniru sudjelovalo 50 natjecatelja u 8 kategorija.

U kategoriji mlađih kadeta prvo mjesto osvojio je Tomi Čolaković, drugo mjesto Ante Penava, dok je na treće zasjeo Alen Sarić. Među kadetima najviše se istaknuo Bruno Žanić, zatim Ante Kralj i Aris Pejdah koji su završili na drugom i trećem mjestu. Kad govorimo o ženskim kadetkinjama, prvo mjesto osvojila je Rina Matešić. Drugo i treće mjesto pripalo je Klari Milanović i Marici Omrčen.

Luka Kraljević jedini se istaknuo u kategoriji ‘juniori’. A u ženskoj kategoriji, juniorkama, na postolje je zasjela Nives Čvrljak. Još jedna Čvrljak, ovoga puta Tea, osvojila je drugo mjesto. Na trećem mjestu završila je Petra Jemin.

Poredak kod seniora bio je sljedeći: Dragan Bjelogradski na prvom mjestu, Klement Rustan na drugom te Marko Raguž Lučić na trećem mjestu. Kod seniorki, poredak je bio idući: još jedno prvo mjesto za Nives Čvrljak, Petra Jemin na drugom i na trećem – Ruža Čolaković.

U ekipnoj skupini, pobjedu su odnijeli Dalmacijacement Solin. Iza njih dolaze Udruga maloljetnih branitelja Dubrovnik te Juniorke Dragovoljac.

Pročitajte još

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist

Juniorke ŽVK Jug viceprvakinje Hrvatske, Lara Korać najbolja vratarka!

Dulist