Sport

STRELJAČKO DRUŠTVO DRAGOVOLJAC Tko je slavio na posljednjem turniru sezone?

STRELJAČKO DRUŠTVO DRAGOVOLJAC Tko je slavio na posljednjem turniru sezone?

Klupski turnir s 33 natjecatelja u sedam kategorija održan je ove nedjelje u prostoru Streljačkog Društva Dragovoljac Mokošica.

U kategoriji mlađih kadeta prvo mjesto pripalo je Alenu Sariću, drugi je bio Tomislav Čolaković, a treći Leon Vukelić. Ante Kralj osvojio je prvo, a Karlo Vujasinović drugo mjesto u kategoriji kadeta. Među mlađim kadetkinjama najuspješnija je bila Lidija Vukelić, drugo mjesto pripalo je Sari Lipotić dok je treća bila Iva Džakula. Među kadetkinjama najuspješnija je bila Ana Tomšić koja je ujedno ostvarila i rekord natjecanja 186 krugova. Drugo mjesto pripalo je Tei Čvrljak dok je treća bila Matea Franquelli. U juniorkama prva je bila Nives Čvrljak, druga Tea Čvrljak, a treća Matea Franquelli. Nives Čvrljak prvo mjesto osvojila je i među seniorkama, druga je bila Petra Jemin, a treća Žana Bonačić. Srđan Čvrljak slavio je među seniorima. Drugi je bio Damir Tutić, a treći Davor Vukelić.
Rezultatima je zadovoljna Uprava kluba koja se zahvaljuje svim natjecateljima na sudjelovanju, ali i rpijateljima koji su pomogli u organizaciji turnira.
-S ovim turnirom završavamo sezonu natjecanja. Do početka sljedeće školske godine treninzi će se odvijati petkom od 19 do 22 sata – navode iz kluba.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist