DuList IN

Stray Dogg i Jester’s Play nastupili u Kazalištu Marina Držića

Stray Dogg i Jester's Play nastupili u Kazalištu Marina Držića

Stray Dogg, melankolični indie rock band iz Beograda i Jester’s Play, indie rock band iz Mostara, nastupili su ovog ponedjeljka u Kazalištu Marina Držića predstavivši svoje nove albume.

Nakon zajedničke turneje pod nazivom ‘Dare to come along with the wind’, koja je obuhvaćala gradove Tuzlu, Sarajevo i Mostar, ovi iznimni bendovi stigli su i u naš grad.

Stray Dogg promovirao je svoj treći album ‘Come along wind’, dok Jester’s Play predstavljaju svoj debi-album ‘Sapere aude’.

‘Počevši kao akustični lo-finjak, kantautor Dušan Strajnić – Dukat okupio je bend koji je u vrlo kratkom vremenu izgradio kultni status nositelja Beogradske scene i jednog od prepoznatljivih imena novog americana vala. Stray Dogg izdvaja prepoznatljiv melankoličan indie-folk prizvuk koji svoj korijen vuče iz Dukatovog glasa i tekstova’, zapisali su iz Kazališta predstavlajući koncert, dok su pak za Jester’s Play kazali:

‘Jester’s Play osnovan je 2010. godine od strane sadašnjeg gitarista Harisa Karahodžića i pjevača, kantautora grupe Maka Žuje. Vrlo brzo im se priključuju bubnjar Faris Jelovac i Admir Husić Hus na bas gitari. 2014. godine ulaze u NLO studio u Zagrebu, kod producenta Srđana Sekulovića Skansija i snimaju prvijenac Sapere Aude.’

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist