Politika

Stranke “treniraju mišiće” preko mog imena!

Stranke "treniraju mišiće" preko mog imena!

Cvijeto Bratoš, donedavni ravnatelj JU Sportski objekti Dubrovnik, poslao je demant zbog netočnih obavijesti koje su se proširile, a vezano zadobivanje odbijenice od laburista. Demant prenosimo u cijelosti.

"S obzirom da se u poslijednje vrijeme na nekim portalima pojavljuju netočne informacije da sam dobio odbijenicu od Laburista,a u nekim ranije da sam aktivist HSS-a u Konavlima,ovim putem demantiram jer nisam pisao nikakve pristupnice za članstvo, niti sam član.
Stoga Vas molim ukoliko dobivate takve dojave,da ne dozvoljavate da izvijesne političke stranke "treniraju mišiće" preko mog imena i prezimena. Ne mogu se donositi opredjeljenja što je netko sa nekim popio piće, slikao se ili bio na domijenku. Bolje bi bilo da svoju energiju usredotoče na rad na održivim projektima i programima prema europskim i nacionalnim fondovima.Trebaju uvjeriti glasače koji za njih eventualno trebali glasovati da će racionalno upravljati stvarati okvire za razvoj, te iskoristiti sve resurse koji su im na raspolaganju za zaposlenje-posebno mladih.”
 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist