Politika

Stranke “treniraju mišiće” preko mog imena!

Cvijeto Bratoš, donedavni ravnatelj JU Sportski objekti Dubrovnik, poslao je demant zbog netočnih obavijesti koje su se proširile, a vezano zadobivanje odbijenice od laburista. Demant prenosimo u cijelosti.

"S obzirom da se u poslijednje vrijeme na nekim portalima pojavljuju netočne informacije da sam dobio odbijenicu od Laburista,a u nekim ranije da sam aktivist HSS-a u Konavlima,ovim putem demantiram jer nisam pisao nikakve pristupnice za članstvo, niti sam član.
Stoga Vas molim ukoliko dobivate takve dojave,da ne dozvoljavate da izvijesne političke stranke "treniraju mišiće" preko mog imena i prezimena. Ne mogu se donositi opredjeljenja što je netko sa nekim popio piće, slikao se ili bio na domijenku. Bolje bi bilo da svoju energiju usredotoče na rad na održivim projektima i programima prema europskim i nacionalnim fondovima.Trebaju uvjeriti glasače koji za njih eventualno trebali glasovati da će racionalno upravljati stvarati okvire za razvoj, te iskoristiti sve resurse koji su im na raspolaganju za zaposlenje-posebno mladih.”
 

Pročitajte još

ANTUN ČESKO ‘Izgradnjom tunela u Gružu dobit ćemo novi Stradun’

Andrea Falkoni Račić

VIDEO/HDZ-OVCI IZ DNŽ U CIBONI Plenković: Ovo pobjedničko ozračje pokazuje snagu HDZ-a

Dulist

NATAŠA GABRIČEVIĆ: Dubrovačka Republika imala je emisare u europskim prijestolnicama, zato moramo i mi

Maria Prkut