Natrag
23.4.2019 08:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Štrajku unatoč sutra dva leta za i iz Zagreba

7.3.2012 @ 10:58 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Koordinacija sindikata Croatia Airlinesa najavila je za ovaj četvrtak, 8. ožujka od 6 sati ujutro štrajk upozorenja.

Štrajk bi trebao trajati 24 sata, dakle zaključno sa 06 sati u petak, 9. ožujka. Štrajk će se odraziti i na odvijanje zračnog prometa, jer Croatia Airlines neće moći obaviti sve planirane letove. Ukoliko sutra putujete iz Dubrovnika za Zagreb iz CA najavljuju po planu letove 06.40 sati te u 16.10 sati. Jednako tako planirani su i dolasci iz Zagreba za Dubrovnik u 14.35 te 21.10 sati.

– Naši su nam putnici uvijek na prvom mjestu i trudit ćemo se ublažiti im nastale neugodnosti u najvećoj mogućoj mjeri. Svi putnici koji su rezervirali i kupili kartu za neki od otkazanih letova u vrijeme štrajka prije do (uključujući) 7. ožujka moći će istu zamijeniti bez nadoplate. Ako u potpunosti odustanu od putovanja, karta će im biti refundirana u cijelosti . javljaju iz CA.

Detaljan raspored letova koji će se obaviti za vrijeme štrajka potražite na internet stranici CA.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana