AktualnoUrednički izbor

ŠTRAJK U PONEDJELJAK Škole objavljuju obavijesti, evo što trebate znati

ŠTRAJK U PONEDJELJAK Škole objavljuju obavijesti, evo što trebate znati

Prema najavi sindikalnog povjerenika, u ponedjeljak 21. listopada 2019., najavljen je štrajk nastavnika u osnovnim i srednjim školama.

Iz OŠ Marina Getaldića na svojim su društvenim mrežama istaknuli kako će se ‘za učenike koji dođu taj dan u školu organizirati neki od oblika odgojno-obrazovnog rada’.

-Učenici koji ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate. Sve obavijesti i eventualne izmjene pratite na Web i FB stranici naše škole – napisala je u objavi ravnateljica škole Silvana Bjelovučić i dodala da se svi upiti šalju na e-mail ured@os-mgetaldica-du.skole.hr.

Ni u OŠ Lapad zbog štrajka neće biti redovne nastave.

-Osnovna škola Lapad će u ponedjeljak raditi te roditelji i skrbnici, koji imaju potrebu, mogu svoju djecu ostaviti u školi na čuvanju. Molimo sve roditelje i učenike naše škole za razumijevanje te vas pozivamo da pratite web stranice naše škole na kojima ćemo vas redovno izvještavati o daljnjim aktivnostima. Kontakt osoba zadužena za pružanje informacija vezanih za održavanje u školi je tajnica Hamide Sufaj – naglasili su iz lapadske škole i dodali podatke za kontakt, a to je broj telefona: 020/ 356-100 i e-mail: tajnistvo@os-lapad-du.skole.hr.

Na web stranici OŠ Ivana Gundulića također stoji jednaka obavijest za učenike i roditelje o najavljenom štrajku zbog čega u ovoj školi neće biti nastave.

-Osnovna škola Ivana Gundulića će u ponedjeljak raditi, te roditelji i skrbnici, koji imaju potrebu, mogu svoju djecu ostaviti u školi na čuvanju. Molimo sve roditelje i učenike naše škole za razumijevanje te vas pozivamo da pratite web stranice naše škole na kojima ćemo vas redovno izvještavati o daljnjim aktivnostima – istaknuto je. Kontakt osoba zadužena za pružanje informacija vezanih za održavanje u školi je ravnateljica Vedrana Elez. Njen mobitel je 098 344034, a e-mail: vedrana.elez@skole.hr.

Štrajk djelatnika nastavlja se i u OŠ Mokošica, stoga neće biti moguće održavanje redovne nastave i produženog boravka.

-Za sve informacije možete se obratiti na ured@os-mokosica.skole.hr, kontakt osoba Marija Marković – napisali su.

Iz OŠ Antuna Masle istaknuli su kako će u jutarnjim satima ponedjeljka na temelju evidencije radnog vremena znati koji su učitelji u štrajku, a koji rade.

-Učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti sukladno organizacijskim mogućnostima. Produženi boravak za učenike organiziran je neovisno o štrajku. Učenici koji ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate. Za daljnje informacije kontakt osoba je pedagoginja škole gđa.Dražana Marić – napisali su na službenoj web stranici. Podaci za kontakt su: 020 891 440 i e-mail skola@os-amasle-orasac.skole.hr.

Ni u OŠ Marina Držića neće biti redovne nastave zbog najavljenoga štrajka zaposlenika.

-Svi učenici koji dođu u školu bit će primjereno zbrinuti. Molimo roditelje i učenike na razumijevanje i da prate mrežnu stranicu škole radi daljnjih obavijesti.  Za sve dodatne informacije možete se obratiti ravnateljici Zrinki Capor na e-mail os-marina-drzica@du.t-com.hr – naglasili su.

Roditelji i učenici se mole za razumijevanje te da prate web stranice i društvene mreže škola na kojoj će se redovito izvještavati o daljnjim aktivnostima.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist