Aktualno

Stradun u svjetlu humanitarnog koncerta

Humanitarni koncert "Autizam govori – Dubrovnik sluša!" večeras je na Stradunu  s početkom u 20 sati, a Dubrovčane će zabavljati bendovi Feredon, Jinxi te Pips, Chips&Videoclips.

Koncert je besplatan, kao poklon Dubrovčanima i gostima, a namjera mu je prikupiti sredstva za Sekciju za autizam i komunikacijske teškoće udruge "Zajedno do zdravlja", koja je članica Udruga za autizam Hrvatske.

Akcijom "Autizam govori- Dubrovnik sluša" želi se osvjestiti  društvo o problemima i potrebama djece s poremećajima iz autističnog spektra, kojima treba inkluzivna integracija, razumijevanje i prihvaćanje okoline te intenzivan stručan rad da bi postali ravnopravni i samostalni članovi zajednice – poručuju organizatori Soundset Ragusa.

Soundset Ragusa i Sekcija za autizam i komunikacijske teškoće udruge Zajedno do zdravlja unaprijed se zahvaljuju na sudjelovanju i doniranju sredstava, koja možete uplatiti na žiro račun otvoren posebno za ovu namjenu u dubrovačkoj poslovnici Erste banke: 2402006-1500026253.

 

Pročitajte još

ANDRIJA SEIFRIED PIŠE KNJIGU Intrige iz života slavnih koji su boravili u hotelu Imperial

Iva Dedo

ZLATNI POTOK I DALJE BEZ BUTIGE Ponavlja se natječaj, nije stigla niti jedna ponuda!

Dulist

Sanitat večeras nastavlja sa zaprašivanjem protiv komaraca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija