Aktualno

Stradun u svjetlu humanitarnog koncerta

Stradun u svjetlu humanitarnog koncerta

Humanitarni koncert "Autizam govori – Dubrovnik sluša!" večeras je na Stradunu  s početkom u 20 sati, a Dubrovčane će zabavljati bendovi Feredon, Jinxi te Pips, Chips&Videoclips.

Koncert je besplatan, kao poklon Dubrovčanima i gostima, a namjera mu je prikupiti sredstva za Sekciju za autizam i komunikacijske teškoće udruge "Zajedno do zdravlja", koja je članica Udruga za autizam Hrvatske.

Akcijom "Autizam govori- Dubrovnik sluša" želi se osvjestiti  društvo o problemima i potrebama djece s poremećajima iz autističnog spektra, kojima treba inkluzivna integracija, razumijevanje i prihvaćanje okoline te intenzivan stručan rad da bi postali ravnopravni i samostalni članovi zajednice – poručuju organizatori Soundset Ragusa.

Soundset Ragusa i Sekcija za autizam i komunikacijske teškoće udruge Zajedno do zdravlja unaprijed se zahvaljuju na sudjelovanju i doniranju sredstava, koja možete uplatiti na žiro račun otvoren posebno za ovu namjenu u dubrovačkoj poslovnici Erste banke: 2402006-1500026253.

 

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist